0024061

ΣΚΙΜΜΕΡ ΑΠΟΒΟΥΤΥΡΩΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ TUNZE DOC SKIMMER 9004

20390 
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
Γρήγορη παράδοση παραγγελιών
Ευέλικτοι τρόποι πληρωμών
Γιατί να μας επιλέξετε
Παραγγελίες ζωντανών ψαριών!

Σε βάθος εμβάπτισης 240 έως 290 mm, τα μοντέλα Comline Doc Skimmer μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και διακριτικά στο ενυδρείο απευθείας. Η είσοδος γλυκού νερού μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 5% και 70%. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε ερμάρια ενυδρείων με μεταβλητά επίπεδα από 100 έως 280 mm. Τα εξαρτήματα που παρέχονται πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να εξασφαλιστεί η δημιουργία μιας σταθερής εσωτερικής στάθμης νερού. Το κύκλωμα νερού είναι εντελώς ανοιχτό και λειτουργεί σε είσοδο γλυκού νερού 100%. ανάλογα με το μοντέλο, επιτυγχάνεται παροχή νερού 1200 l / h ή 2400 l / h, βελτιώνοντας σαφώς την ανταλλαγή αερίων στο ενυδρείο.
Σε περίπτωση λειτουργίας σε ντουλάπια ενυδρείων, ο πυρήνας του φυσιγγίου στο σωλήνα εξόδου διασφαλίζει το εξερχόμενο νερό χωρίς φυσαλίδες. Το δοχείο συλλογής σπρέι και ο αντιδραστήρας αφρού αποτελούν μία μονάδα σε όλους τους σκουντήρες TUNZE® DOC. Κάθε καθαρισμός του κυπέλλου skimmer οδηγεί στον καθαρισμό του αντιδραστήρα ταυτόχρονα και έτσι εξασφαλίζεται μια πολύ σταθερή και αποτελεσματική παραγωγή αφρού. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθαρισμού, το Hydrofoamer παραμένει σε λειτουργία και ξεπλένει αυτόματα τον πίδακα και το πέρασμα του αέρα.
Κατάσταση παράδοσης: Έτοιμο για τοποθέτηση με πολλές συσκευές συγκράτησης.

 Comline® DOC Skimmer 9004

Comline® DOC Skimmer 9004
Συνιστάται, ανάλογα με το φορτίο της δεξαμενής, από 60 έως 250 λίτρα (15 έως 65 USgal.) Θαλασσινού νερού.
Βάθος βύθισης: περίπου. 225 έως 245 mm (8,9 "έως 9,7")
Σκουπάκι όγκου κυπέλλου: 0,2 λίτρα (.05 Usgal.)
Χωρητικότητα αέρα: περίπου. 150 l / h (40 USgal / h)
Κατανάλωση ενέργειας: 4 W, 230 V / 50 Hz (115 V / 60 Hz)
Διαστάσεις (Π x Υ x Β): 110 x 90 x 305 mm (4.3 "x 3.5" x 12 ")
Βάση μαγνήτη έως πάχος γυαλιού 12 mm (½ ").
Comline® DOC Skimmer 9004
Προδιαγραφές
Πώς επιλέγετε το σωστό skimmer DOC για ένα θαλάσσιο ενυδρείο;
Λόγω της σύνθεσης των βιοτόπων, κάθε θαλάσσιο ενυδρείο έχει διαφορετική ευαισθησία σε σχέση με το οργανικό φορτίο. Με βάση ένα τυποποιημένο θαλάσσιο ενυδρείο με δερμάτινα κοράλλια, τα δεδομένα σχετικά με το κατάλληλο μέγεθος ενυδρείου μπορεί να διαφέρουν για άλλες συνθέσεις βιότοπων. Για το λόγο αυτό, οι όγκοι ενυδρείων που συνιστώνται για το skimmer πρέπει να μειωθούν για ευαίσθητους βιότοπους, εάν και όταν είναι απαραίτητο.

Χαμηλή ευαισθησία, χωρίς μειώσεις
Σε...
δερμάτινα ενυδρεία κοραλλιών με κοράλλια μακρόπυλου και ανεμώνες, για παράδειγμα, το φορτίο της διαλυμένης οργανικής ύλης μπορεί να είναι υψηλότερο, μερικές φορές μπορεί ακόμη και να είναι ζωτικής σημασίας.
Το DOC Skimmer μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον συνιστώμενο όγκο ενυδρείου χωρίς μειώσεις.

Μέση ευαισθησία, μείωση κατά 40%
Η οργανική ευαισθησία του αμιδίου βρίσκεται συνήθως σε μικτά ενυδρεία που κατοικούνται από δέρματα και κοραλλιογενείς κορρές (LPS). Φίλτρα, σφουγγάρια, κλπ. Μπορούν επίσης να βρεθούν εκεί. Ένα skimmer DOC που έχει σχεδιαστεί για 1.000 λίτρα (264 USgal.) Είναι πιθανό να απομακρύνει μόνο το 40% των οργανικών ουσιών με αυτή τη φωτεινή ρύπανση.
Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα skimmer DOC για 1.000 λίτρα (264 USgal.) Για μια δεξαμενή με μέγιστη περιεκτικότητα περίπου. 600 λίτρα (158 USgal.).

Αυξημένη ευαισθησία, μείωση κατά 60%
Τα ενυδρεία με κυρίως κοραλλιογενείς κορώνες μικρού πολύποδα (SPS) απαιτούν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό καθαρότητας. Δεν πρέπει να έχουν φορτίο φωσφορικών αλάτων ή νιτρικών αλάτων που αξίζει να αναφερθούν. Ο καλός κορεσμός οξυγόνου και το πολύ καθαρό νερό είναι οι προαπαιτούμενοι. Σε αυτό το είδος ενυδρείου, το skimmer DOC χρησιμοποιείται συχνά ως "αυτόνομη λύση".
Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα skimmer DOC για 1.000 λίτρα (264 USgal.) Για μια δεξαμενή με μέγιστη περιεκτικότητα περίπου. 400 λίτρα (106 USgal.).

Υψηλή ευαισθησία και υψηλό φορτίο,
70% μείωση
Τα σκληρά κοραλλιογενή ενυδρεία (SPS) με υψηλό πληθυσμό ψαριών απαιτούν εξαιρετικά υψηλή ικανότητα αποκομιδής. Το skimmer πρέπει να εξασφαλίσει τον κατάλληλο βαθμό καθαρότητας για τα σκληρά κοράλλια σε περίπτωση υπερβολικής επιβάρυνσης με ψάρια, ενώ απαιτείται ιδιαίτερα υψηλή απόδοση αν χρησιμοποιηθεί ως «αυτόνομη λύση».
Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα skimmer DOC για 1.000 λίτρα (264 USgal.) Για μια δεξαμενή με μέγιστη περιεκτικότητα περίπου. 300 λίτρα (79 USgal.).

Ιδιαίτερα για τα skimmers Comline® DOC που χρησιμοποιούνται ως skimmers επαφής για δεξαμενές αναπαραγωγής με πλαγκτόν, μείωση κατά 70%
Τα κοραλλιογενή ενυδρεία ή άλλες δεξαμενές αναπαραγωγής με τροφές με πλαγκτόν απαιτούν ιδιαίτερα υψηλό βαθμό καθαρότητας. Ο καλός κορεσμός οξυγόνου και το πολύ καθαρό νερό είναι οι προαπαιτούμενοι.
Έτσι, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα skimmer Comline® DOC για 1.200 λίτρα (317 USgal.) Για μια δεξαμενή με μέγιστη περιεκτικότητα περίπου. 360 λίτρα (95 USgal.)


Το TUNZE® Comline® ανοίγει το ...
τρόπο για συμπαγή εξαρτήματα ενυδρείου για εσωτερική λειτουργία, εξαιρετικά λειτουργικά, εξελιγμένα, με σαφώς καθορισμένες γραμμές.
Το Comline® είναι μια πολυλειτουργική σειρά προϊόντων: Εισαγωγή ζώνης επιφανειών και υποστρώματος, φίλτρο αντλίας υψηλής ροής, αποκοπή πρωτεϊνών flash, το σύστημα δημιουργεί ένα φυσικό περιβάλλον στο ενυδρείο με ένα συμπαγές αποτύπωμα. Ο στόχος, περισσότερες επιδόσεις από λιγότερο χώρο. Τα εξαρτήματα Comline® πληρούν αυτές τις απαιτήσεις και διατηρείται η οπτική αρμονία του ενυδρείου. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να αποκρύπτετε τον τεχνικό εξοπλισμό στο ενυδρείο. Αντιθέτως, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της. Το σύστημα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό. όλοι οι οργανικοί ρύποι απομακρύνονται απευθείας από το περιβάλλον, ενώ η διαδρομή που πρέπει να καλύψει το νερό είναι μικρή και άμεση. Ο κίνδυνος διαρροής είναι σχεδόν μηδενικός. Η τεχνολογία υψηλής απόδοσης επιτρέπει τη μείωση του όγκου του εσωτερικού εξοπλισμού, καθώς και τη σημαντική μείωση της κατανάλωσης ενέργειας.
Comline® DOC Skimmer 9004
Comline® DOC Skimmer 9004
Το Comline® DOC Skimmer 9004 έχει σχεδιαστεί για χρήση σε θαλασσινό νερό μέχρι 250 λίτρα (66 US gal). Λειτουργεί σύμφωνα με την αρχή της απογύμνωσης TUNZE® και αποκτά το νερό μέσω μιας αποδοτικής επιφανειακής αναρρόφησης με απομάκρυνση επιφανειακού φιλμ και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως «αυτόνομη» λύση στο ενυδρείο. Ο αφρός TUNZE® παράγει μεγάλους όγκους λεπτών φυσαλίδων αέρα με διάμετρο μεταξύ 0,1 και 0,3 mm (.004 "- .012") και είναι ιδιαίτερα ήσυχη κατά τη λειτουργία.
Το Comline® DOC Skimmer με ένα στήριγμα μαγνήτη για γυαλί μέχρι πάχους 12 mm (½ ") παρέχεται έτοιμο για εγκατάσταση.

Η αρχή απογείωσης flash επιτρέπει ...
υψηλής απόδοσης παραγωγή αφρού.


Το οργανικό πλούσιο επιφανειακό νερό αναμιγνύεται καλά με μικρές φυσαλίδες αέρα στον αφρό TUNZE®. Στην επιφάνεια των φυσαλίδων αέρα, ρυπαντές όπως πρωτεΐνες, κυτταρίνη, νεκρά κύτταρα κ.λπ. απορροφώνται αμέσως, οι φυσαλίδες αέρα είναι πολύ λεπτές, με διάμετρο μεταξύ 0,1 και 0,3 mm (.004 "- .012"). . Το μίγμα ύδατος / αέρα επεκτείνεται και σταθεροποιείται στον αντιδραστήρα του φλιτζανιού, το νερό επιστρέφει στο ενυδρείο και οι φυσαλίδες αέρα που είναι γεμάτες με πρωτεΐνη διαχέονται μέσα στο κύπελλο skimmer. Ο κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ενδιάμεσος θάλαμος αντιπλημμυρικής προστασίας εμποδίζει τον υπερσυμπιεστή να ελέγχει την απόδοση του ψεκαστήρα, ανάλογα με την στάθμη του νερού και το οργανικό φορτίο.
Η ιδιαιτέρως υψηλή απόδοση της αρχής της απομάκρυνσης φλας, σε σύγκριση με τα μεγάλα skimmers με μεγάλο χρόνο επαφής, επιτυγχάνεται επειδή οι ουσίες που προσροφούνται από τις φυσαλίδες αέρα δεν απελευθερώνονται ξανά, έτσι δεν επιστρέφουν στο νερό του ενυδρείου.


Αυτόματο πλυντήριο


Υψηλής απόδοσης σύγχρονος κινητήρας PM


Εξοικονόμησης ενέργειας


Ρύθμιση ροής αέρα και σιγαστήρα ...
για μια εξαιρετικά ήσυχη
λειτουργία.


Κύπελλο skimmer, 0,2 λίτρα
/> (.05 USgal.) Όγκος, φιλοξενεί επίσης τον αντιδραστήρα αφρού, εύκολο να αφαιρεθεί.


Επιφανειακή πρόσληψη με ταινία βακτηρίων ...
μετακίνηση.

Προσάρτηση με πατενταρισμένο μαγνήτη ...
για πάχος γυαλιού έως 12 mm (½ ").

Ενδιάμεσος θάλαμος με πατενταρισμένο ...
αντι-αφροειδές σύστημα.

Μεγάλη επιφάνεια καθαρισμού 59 x ...
77 mm (2,3 "x 3,0") για γρήγορη και αποτελεσματική δράση

Σχεδιασμός Comline®: άνετη χρήση, κομψή και ...
διακριτικό στο ενυδρείο.

Αποστειρωμένο νερό χωρίς φυσαλίδες.

Όλα τα αξεσουάρ που ταιριάζουν

Foam insert
Ένθετο αφρού
Για προ-φιλτράρισμα στο φίλτρο Comline® 3162 και στο φίλτρο Comline® Streamfilter 3163. Αποφεύγετε την εκκένωση των φυσαλίδων στον σκουπιδόρα κατά τη φάση εκκίνησης.

Skimmer γιορτή διακοπών
για DOC Skimmer 9004, με κατάλληλη σύνδεση σωλήνα και σωλήνα σιλικόνης 2 m (78,7 "). Παρέχει τη συσσώρευση σημαντικά μεγαλύτερων ποσοτήτων αφρού, π.χ. σε κάδο, κύπελλο ή απευθείας ...

Skimmer cup holiday

Αποτέλεσμα εικόνας για reef aquascape

At an immersion depth of 240 to 290 mm the Comline Doc Skimmer models can be placed easily and discreetly in the aquarium directly. The inlet of fresh water can be set at between 5 per cent and 70 per cent. They can also be used in aquarium cabinets with variable levels from 100 to 280 mm. The accessories supplied have to be used to ensure the generation of a constant internal water level. The water circuit is totally open and operates at a fresh-water inlet of 100 per cent; depending on model, a water throughput of 1200 l/h or 2400 l/h is achieved, distinctly improving the gas exchange in the aquarium.
In case of operation in aquarium cabinets, the cartridge core on the outlet pipe ensures bubble-free outgoing water. Skimmer cup and foam reactor are one unit in all TUNZE® DOC skimmers. Every cleaning of the skimmer cup leads to the reactor being cleaned at the same time, and thus a very constant and efficient foam production is ensured. During the cleaning process, the Hydrofoamer remains operational and automatically flushes the jet and the air passage.
Delivery condition: Completely ready for mounting with numerous holding devices.

Comline® DOC Skimmer 9004

Recommended, depending on tank load, from 60 to 250 liters (15 to 65 USgal.) of sea water.
Immersion depth: approx. 225 to 245 mm (8.9" to 9.7")
Skimmer cup volume: 0.2 liters (.05 Usgal.)
Air capacity: approx. 150 l/h (40 USgal./h)
Energy consumption: 4 W, 230V/50Hz (115V/60Hz)
Dimensions (L x W x H): 110 x 90 x 305 mm (4.3" x 3.5" x 12")
Magnet Holder up to a glass thickness of 12 mm (½").

Specifications

How do you select the right DOC skimmer for a marine aquarium?

How do you select the right DOC skimmer for a marine aquarium?

Due to its biotope composition, every marine aquarium has a different sensitivity with respect to the organic load. Based on a standard marine aquarium with leather corals, the data on the suitable aquarium size may differ for other biotope compositions. For this reason, the aquarium volumes recommended for the skimmer should be reduced for more sensitive biotopes, if and when necessary.

Low sensitivity, no reductions
In...

leather coral aquariums with long-polyp corals and anemones, for example, the load of dissolved organic matter may be higher, sometimes it may even be vital. 
The DOC Skimmer can be used for the recommended aquarium volume without reductions.

Average sensitivity, 40% reduction
Amedium organic sensitivity is usually found in mixed aquariums inhabited with leather and stoney corals (LPS). Filters, sponges, etc. can also be found there. A DOC skimmer that is designed for 1,000 liters (264 USgal.) is likely to only skim 40% of organic substances with this light pollution.
Thus, a DOC skimmer for 1,000 liters (264 USgal.) should be used for a tank with a maximum content of approx. 600 liters (158 USgal.).

Increased sensitivity, 60% reduction
Aquariums with primarily small-polyp stoney corals (SPS) require an especially high degree of purity. They should have no load of phosphates or nitrates worth mentioning. Good oxygen saturation and very clear water are the pre-requisites. In this type of aquarium, the DOC skimmer is frequently used as a "stand-alone solution". 
Thus, a DOC skimmer for 1,000 liters (264 USgal.) should be used for a tank with a maximum content of approx. 400 liters (106 USgal.).

High sensitivity and high load, 
70% reduction
Hard coral aquariums (SPS) with a high population of fi sh require an extremely high skimming capacity. The skimmer has to ensure the proper degree of purity for hard corals in case of an excessive fish burdening, whereas an especially high performance is required if it's used as a "stand-alone solution".
Thus, a DOC skimmer for 1,000 liters (264 USgal.) should be used for a tank with a maximum content of approx. 300 liters (79 USgal.).

Especially for Comline® DOC skimmers used as contact skimmers for breeding tanks with plankton, 70% reduction
Stone coral aquariums or other breeding tanks with plankton food require an especially high degree of purity. Good oxygen saturation and very clear water are the pre-requisites. 
Thus, a Comline® DOC skimmer for 1,200 liters (317 USgal.) should be used for a tank with a maximum content of approx. 360 liters (95 USgal.)

The TUNZE® Comline® opens the...

way for compact aquarium components for internal operation, ultra functional, sophisticated, with clearly defined lines.
The Comline® is a multi-functional product line: Surface and substrate zone intake, high flow propeller pump filter, flash protein skimming, the system creates a natural environment in the aquarium with a compact footprint. The goal, more performance from less space. Comline® components meet these requirements and the visual harmony of the aquarium is maintained. It is no longer necessary to hide technical equipment in the aquarium; instead, it forms an integral part of it. The system is highly effective; all organic pollutants are removed from the environment directly, while the path the water has to cover is short and direct. The risk of leakage is almost zero. The highly efficient technology enables reduction of the volume of the internal equipment, as well as significantly reducing the energy consumption .

Comline® DOC Skimmer 9004

Comline® DOC Skimmer 9004

The Comline® DOC Skimmer 9004 is designed for use in seawater up to 250 liters (66 US gal.). It operates according to the TUNZE® flash skimming principle and acquires the water through an efficient surface suction with a surface film removal, and can therefore also be used as a "stand-alone" solution in the aquarium. The TUNZE® Foamer generates large volumes of fine air bubbles with a diameter of between .1 and .3 mm (.004" - .012") and is especially quiet during operation. 
The Comline® DOC Skimmer with a magnet holder for glass up to a thickness of 12 mm (½") is supplied installation-ready.

The flash skimming principle enables...

highly efficient foam production.
Organic-rich surface water is mixed thoroughly with small air bubbles in the TUNZE® Foamer. On the surface of the air bubbles, pollutants such as protein, cellulose, dead cells, etc. are adsorbed immediately, the air bubbles are very fine, with a diameter between .1 and .3 mm (.004" - .012"). The water / air mixture expands and stabilizes in the skimmer cup reactor, the water returns to the aquarium, and the protein-loaded air bubbles spill over into the skimmer cup. The patented anti-overfoaming system intermediate chamber prevents the skimmer from overfoaming and controls the skimmer performance, depending on the water level and organic load.
The particularly high efficiency of the flash skimming principle, compared to large skimmers with long contact time, is obtained because the substances adsorbed by the air bubbles are not released again, thus they don't return to the aquarium water.

Self Cleaning Impeller

 

High efficiency synchronous PM-motor

 

Energy Saving

 

Air flow regulation and silencer...


for an exceptionally quiet 
operation.

Skimmer cup, 0.2 liters<br...< h3="">

/> (.05 USgal.) volume, also accommodates the foam reactor, easy to remove.

Surface intake with bacteria film...

removal.

Attachment with a patented magnet...

holder for a glass thickness of up to 12 mm (½ ").

Intermediate chamber with a patented...

anti-overfoaming system.

Large cleaning surface 59 x...

77 mm (2.3" x 3.0") for fast and effective action

Comline® design: comfortable use, elegant and...

unobtrusive in the aquarium.

Bubble-free outgoing water.

 

All matching accessory articles

Foam insert

Foam insert for pre-filtering in Comline® Filter 3162 and Comline® Streamfilter 3163. Avoids discharge of bubbles at the skimmer during the run-in-phase.

3162.200
 
Skimmer cup holiday

Skimmer cup holiday for DOC Skimmer 9004, with appropriate hose connection and 2 m (78.7") silicone hose. Provides the accumulation of significantly larger quantities of foam, e.g. in a bucket, cup or directly...

Brand
Tunze
MPN
4025167900433
EAN
4025167900433
Find similar
Προσφορές που τρέχουν!
  • Παρόμοια Προϊόντα
  • Λήγουν σύντομα
  • Αγαπημένα
 
Άμεση και γρήγορη αποστολή

Αυθημερόν αποστολή των παραγγελιών σας.

Ασφαλείς τρόποι συναλλαγών

Απόλυτη ασφάλεια για κάθε τρόπο πληρωμής που θα επιλέξετε

Επιστροφές / αλλαγές προϊόντων

Όροι επιστροφών / αλλαγών προϊόντων