ΦΑΡΜΑΚΟ ΨΑΡΙΩΝ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΛΙΜΝΗΣ KINSHI MEDICAL FMC 1000 ML FOR 60.000 L

Αμεση παραλαβή
49,50 
Αμεση παραλαβή
0099196
+

Περιγραφή

KINSHI FMC (ΑΣΠΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ - ΕΚΤΟΠΑΡΑΣΙΤΑ)

Επαγγελματικό φάρμακο που θεραπεύει τα άσπρα στίγματα (Ικ - Ιχθυοφθειρίαση) και άλλες unicellular μολύνσεις δερμάτων στα διακοσμητικά ψάρια του γλυκού νερού. Αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση παρασιτικών λοιμώξεων του δέρματος και δραστικό σε εκτοπαράσιτα και σκουλήκια.

Το απολυμαντικό Kinshi FMC δρα ενάντια σε αόρατα παράσιτα, τα οποία επικαλύπτουν το δέρμα των ψαριών με ένα γκρι πέπλο, ειδικά το εξαιρετικά ταχέως αναπτυσσόμενο παράσιτο Ιχθυοφθειρίασης. Τα συμπτώματα της μόλυνσης με αυτά τα παράσιτα στα ψάρια είναι απάθεια, φθορά, καθώς και μειωμένη όρεξη. Επίσης σε δευτερεύουσες λοιμώξεις όπως μούχλα σε συνδυασμό με το παράσιτο Ιχθυοφθειρίασης, το Kinshi FMC είναι το κατάλληλο μέσο. Επίσης ιδανικό για την απολύμανση του ενυδρείου, της λίμνης και στις απόχες ψαριών. Για χρήση με ψάρια ζεστού νερού, ψάρια κρύου νερού και ψάρια λίμνης.

Το πολύ αποτελεσματικό και απολυμαντικό Kinshi FMC που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες σε ενυδρεία και λίμνες ψαριών είναι πλέον σχεδόν ένας μύθος. Κατά την τήρηση των οδηγιών, ενεργεί αξιόπιστα σε μολύνσεις από μούχλα που προκαλούνται από μονοκύτταρα ζώα, από το δέρμα και τα τρυγγοειδή και από τα αρχικά στάδια μιας βακτηριακής λοίμωξης.

Εφαρμογή:
• Ιχθυοφθειρίαση (Ichthyophthirius multifilisis) Ασθένεια λευκής κηλίδας που καλύπτει το δέρμα των ψαριών, λευκά σποτ.
• Οωδίνιο (Οοdinium) γένος παρασιτικών δεινοσπόρων ως υποκίτρινη σκόνη που καλύπτει το δέρμα των ψαριών.
• Tριχοδίνα (Trichodina) γένος κυψελιδικών κυψελίδων, το οποίο είναι παρασιτικό σε υδρόβια ζώα, ιδιαίτερα ψάρια.
• Κόστια (Ichthyobodo necatrix, Costia necatrix) γένος παρασιτικών πρωτόζωων ως γαλάζια γκριζωπή επικάλυψη, πτερύγια να κολλάνε, κλπ.
• Τετραθυμένα (Tetrahymena) πρωτόζωο ελεύθερης ζωής ως ασθένεια εμφανίζεται με λευκές κηλίδες και επιδερμική βλάβη.
• Κολουμνάρις Κιθοφάγα (Columnaris) αερόβιο βακτηρίδιο στα ψάρια προκαλώντας φθαρμένα και σχισμένα πτερύγια, γρήγορη αναπνοή, κλπ.
• Σαπρολέγνια (Saprolegnia) γένος παρασιτικών πρωτόζωων βαμβακοειδούς μυκητιακής ανάπτυξης στην επιφάνεια του σώματος των ψαριών.
• Αχλύα (Achlya) παθογόνος μούχλα.

ΠΡΟΣΟΧΗ.
- Αφαιρέστε τους απορροφητές φίλτρων όπως ο ενεργός άνθρακας, ο ζεόλιθος, οι ριτίνες κλπ.
- Θέστε εκτός λειτουργίας συσκευές UV, όζον, μετρητή ORP για 24 ώρες.
- Η τοποθέτηση της θερμοκρασίας νερού στους 32° C βοηθά.
- Να μη χρησιμοποιείτε για ευαίσθητα είδη ψαριών, όπως τα είδη των οξύρρυγχων.

Δοσολογία: 1 ml ανά 60 λίτρα νερού, επαναλάβετε τη δόση κάθε 2 ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία (3-4 δόσεις). Η δόση μπορεί να είναι επαναλαμβανόμενη κάθε 48 ώρες έως ότου τα ψάρια γίνουν καλύτερα, χωρίς ίχνη της ασθένειας.

Το σύστημα φίλτρου μπορεί να παραμείνει σε λειτουργία καθώς απομακρύνεται ο ενεργός άνθρακας, ζεόλιθος και άλλο απορροφητικό υλικό φίλτρου, όπως οι ριτίνες. Εκτός από τη λειτουργία UV και το όζον επίσης μετρητής οξειδοαναγωγής για 24 ώρες. Ελέγξτε το νερό για την αμμωνία και τα νιτρώδη άλατα πριν τροφοδοτήσετε τρόφιμα ξανά στα ψάρια σας. Προσθέστε τη μετρημένη ποσότητα Kinshi FMC στο νερό αργά καθώς ρέει μέσα στη λίμνη.

Η χρήση του Kinshi FMC είναι ένα όμορφο γαλάζιο χρώμα, όταν τα φώτα μετά το σκοτάδι δείχνουν ότι υπάρχει το προϊόν. Η γαλάζια χρώση του νερού παραμένει λίγες ώρες, αλλά τελικά εξαφανίζεται.

Διαβάστε τις οδηγίες στη συσκευασία πριν τη χρήση! Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει, καταλάβει και ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες για την υγεία και την ασφάλεια στη φιάλη.

ΚΙΝΔΥΝΟΣ:
- Μην το καταπιείς.
- Φυλάξτε το προϊόν στην αρχική συσκευασία.
- Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από τη συσκευασία.
- Φυλάξτε τη συσκευασία σε δροσερό και σκοτεινό μέρος.
- Να φοράτε πάντα προστατευτικά γάντια κατά τη λήψη φαρμάκων.
- Είναι ερεθιστικό για το δέρμα και τα μάτια.
- Σε περίπτωση ατυχήματος, αμέσως ξεπλύνετε καλά με νερό και συμβουλευτείτε έναν γιατρό. Καλέστε αμέσως το γιατρό σας και διαβάστε του την αρχική συσκευασία.

Συσκευασία:
0099192: Kinshi FMC 250 ml για 15.000 λίτρα
0099194: Kinshi FMC 500 ml έως 30.000 L
0099196: Kinshi FMC 1000 ml έως 60.000 L

Χαρακτηριστικά

Brand:
Kinshi