ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΚΟΣΚΙΝΟ ΝΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ (ΜΗΧΑΝΙΚΟ + ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ) KINSHI MAT JAPANESE KOI FILTER BLUE FOAM 200X100X5.8 CM

Αμεση παραλαβή
131,30 
Αμεση παραλαβή
0089100
+

Video

Περιγραφή

Τα Kinshi Ιαπωνικά Matting Blue - Mέσα φιλτραρίσματος υψηλής ποιότητας λιμνών, αποτελούνται από συμπιεσμένες χονδροειδείς συνθετικές ίνες για να επιτευχθεί μηχανική και βιολογική διήθηση του νερού. Τα φίλτρα Kinshi φίλτρων είναι πολύ κατάλληλα για το φιλτράρισμα των λιμνών Koi. Τα στρώματα είναι εύκολο να καθαριστούν.

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα φίλτρα λιμνών προϊόντα στην αγορά. Λόγω της χονδροειδούς φύσης της, η Ιαπωνική στρώση (μερικές φορές αποκαλείται ιαπωνική στρώση) έχει εξαιρετική κατακράτηση βιομάζας και η ανοικτή υφή της απομακρύνει μεγαλύτερα σωματίδια από το νερό της λίμνης.

Είναι ένα πολύ αποτελεσματικό μέσο μηχανικής και βιολογικής διήθησης που είναι μακράς διάρκειας και ανθεκτικό, ειδικά σε σύγκριση με άλλα μέσα αφρού στην αγορά, το οποίο είναι λεπτό σε σύγκριση.

Διαθέσιμα μεγέθη: 2m x 1m x 58mm

Κάθε φύλλο είναι υπερβολικά παχύ και τα φύλλα μπορούν εύκολα να κοπούν σε μέγεθος για να ταιριάζουν με τα περισσότερα μοντέλα φίλτρου λίμνης.

Kinshi Filter Mats consist of compressed coarse synthetic fibers to achieve a mechanical and biological filtration of the water. Kinshi Filter Mats are very suitable for the filtering of Koi ponds. The mats are easy to clean.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Kinshi