Προσφορά! — 13%

ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟ JUWEL AQUARIUM RIO 180 LED DARK WOOD + CABINET SBX (101x41x50/123cm) 180L

Αμεση παραλαβή
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 607,90 
529,90 
Κερδίζετε : 78,00 € (13%)
Αμεση παραλαβή
00060025S
+

Video

Περιγραφή

Το πιο δημοφιλές ενυδρείο JUWEL: JUWEL RIO 180 LED

Το LED RIO 180 συνδυάζει το κλασικό ορθογώνιο σχήμα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Με τη συμπαγή επιφάνεια 101 x 41 cm και τον κλασικό ορθογώνιο σχεδιασμό, το LED RIO 180 θα ταιριάζει απόλυτα σε οποιοδήποτε σχέδιο σχεδίασης.
Το πλαίσιο βάσης ασφαλείας του εξασφαλίζει ιδιαίτερα ασφαλή τοποθέτηση και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε εύκολα το ενυδρείο σας, χωρίς να χρειάζεστε ειδικές υποστηρίξεις.
Η ανθεκτική κατασκευή από τη Γερμανία, τα υλικά υψηλής ποιότητας και η τέλεια συντονισμένη τεχνολογία εγγυώνται την καλύτερη δυνατή ποιότητα και ασφάλεια, που σημαίνει μεγάλη διάρκεια ζωής για το LED RIO 180 σας.
 
Επιλέξτε από μαύρο, σκούρο ξύλο, ελαφρύ ξύλο και λευκό.

 Αποτέλεσμα εικόνας για juwel rio 180 dimensions

 

All Inclusive: OΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONΤΑΙ

LED MultiLux / Φωτισμός

Η λαμπρή φωτεινότητα και η άριστη ανάπτυξη των φυτών είναι αυτό που επιτυγχάνετε με την υπερσύγχρονη τεχνολογία φωτισμού Multilux LED από την JUWEL. Οι αντικαταστάσιμοι σωλήνες ημέρας των 23 watt DAY και NATURE δημιουργούν ένα βέλτιστο φάσμα φωτισμού, εξοικονομώντας έως και 50% ενέργεια σε σύγκριση με την φθορίου λάμπα T5 ταυτόχρονα.

Αποτέλεσμα εικόνας για juwel rio 180 dimensions
Το σύστημα φωτισμού MultiLux LED για το LED RIO 180 σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε στο ενυδρείο σας με άνεση και ασφάλεια, ακόμα και όταν ο φωτισμός είναι ενεργοποιημένος.
Η μονάδα υπεριώδους ακτινοβολίας είναι 100% αδιάβροχη και πληροί τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ασφαλείας.
Το Rio 180 διατίθεται σήμερα στην έκδοση T5 LED με εξοικονόμηση ενέργειας.


 

Αποδεδειγμένο εκατομμύρια φορές: Bioflow M / σύστημα φίλτρου
Για βέλτιστο φιλτράρισμα, το LED RIO 180 είναι εξοπλισμένο με μια BioFlow M υψηλής απόδοσης. Αυτό το εσωτερικό φίλτρο συνδυάζει την απόδοση με την ασφάλεια και αποτελεί το κεντρικό στοιχείο κάθε ενυδρείου JUWEL. Λειτουργεί με βάση την αρχή ότι "Το νερό πρέπει να παραμείνει στο ενυδρείο!" και είναι ο ασφαλέστερος τρόπος φιλτραρίσματος ενός ενυδρείου. Το Bioflow M είναι εξοπλισμένο με πέντε φίλτρα υψηλής απόδοσης και μια ήρεμη αλλά ισχυρή αντλία κυκλοφορίας Eccoflow 600.

AquaHeat 200 W / αυτόματος θερμαντήρας
Ο ρυθμιζόμενος θερμαντήρας 200 Watt JUWEL, ο οποίος ενσωματώνεται τέλεια στην κυκλοφορία του νερού στο σύστημα φίλτρων Bioflow M, εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία στο LED RIO 180.
Επειδή χρησιμοποιεί ασημένιες επαφές υψηλής ποιότητας και γυαλί από βοριοπυριτικό γυαλί, οι θερμορυθμιστές JUWEL ρυθμίζονται με τα υψηλότερα πρότυπα τόσο σε λειτουργία όσο και σε συνθήκες ασφάλειας και, όπως θα περιμένατε, είναι πιστοποιημένα από την TÜV / GS.

Ένας τέλειος συνδυασμός: η βάση του ενυδρείου
Με το αντίστοιχο ντουλάπι βάσης, το ενυδρείο σας θα σταθεί με ασφάλεια σε συμπαγή έδαφος. Οι δύο από αυτές, επίσης, κάνουν το τέλειο ζευγάρι από οπτικής απόψεως, καθώς το βασικό ντουλάπι είναι διαθέσιμο στο ίδιο χρώμα με το ενυδρείο. Εύκολη συναρμολόγηση με γενναιόδωρο αποθηκευτικό χώρο για αξεσουάρ και εξοπλισμό, δεν αφήνουν τίποτα να είναι επιθυμητό από πρακτική άποψη.

Στην πραγματικότητα, το μόνο που έχετε αφήσει να κάνετε είναι απλά να απολαύσετε το όμορφο αξεσουάρ σας κάθε μέρα!

 

 Optional accessories: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Optional accessories: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ HeliaLux Spectrum
Το HeliaLux Spectrum είναι μια μονάδα φωτισμού LED υψηλής απόδοσης για το ενυδρείο JUWEL. Τα πλέον σύγχρονα, ειδικά ανεπτυγμένα LED SMD με μέγιστη απόδοση έχουν χρησιμοποιηθεί για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών, να κάνουν τα λαμπρά χρώματα και να προωθήσουν τη ζωτικότητα του υποβρύχιου κόσμου σας.

Το HeliaLux Spectrum είναι μια υψηλής απόδοσης μονάδα φωτισμού LED με πλήρες φάσμα. Οι τελευταίες τεχνολογικά ανεπτυγμένες οδηγήσεις SMD εγγυώνται μέγιστη απόδοση φωτός για τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών, ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας περίπου 50%. Οι λευκές λυχνίες LED φωτίζουν το ενυδρείο σας λαμπρά, ενώ τα κόκκινα, μπλε και πράσινα LED δημιουργούν έντονα χρώματα και μέγιστη αντίθεση στον υποβρύχιο κόσμο σας. Η απόλυτα συντονισμένη σειρά χρωμάτων προάγει τη ζωτικότητα των ψαριών σας και εξασφαλίζει τη βέλτιστη ανάπτυξη των φυτών.
Δεν υπάρχουν όρια στο σχεδιασμό ή τον έλεγχο όταν χρησιμοποιούνται LED σε συνδυασμό με το HeliaLux SmartControl.

 

Optional accessories: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ LED ΚΟΝΤΡΟΛΛΕΡ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗΣ ΗΜΕΡΑΣ JUWEL HeliaLux SmartControl

 

Είναι δυνατό να προγραμματίζετε και να ελέγχετε άνετα τις μονάδες φωτισμού HeliaLux με το κινητό σας τηλέφωνο, tablet ή υπολογιστή μέσω WiFi χρησιμοποιώντας το HeliaLux SmartControl.

Αποτέλεσμα εικόνας για Juwel HeliaLux Spectrum

Διαχειριστείτε άνετα τις ατομικές σας καθημερινές ρουτίνες με τη διεπαφή χρήστη που βασίζεται στον browser. Οι μονάδες φωτισμού HeliaLux ελέγχονται μέσω του δικτύου WiFi.


Ο ελεγκτής σας δίνει τη δυνατότητα να προσαρμόσετε τις συνθήκες φωτισμού στο ενυδρείο σας στις ανάγκες σας. Μέχρι και 16 φάσεις φωτισμού εκτός από τις ώρες για ανατολές και ηλιοβασιλέματα μπορούν να προγραμματιστούν άνετα και ξεχωριστά για κάθε ημέρα. Καθορίστε γρήγορα και εύκολα τις διαθέσεις φωτισμού στο ενυδρείο σας ανάλογα με την ώρα της ημέρας και δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στον υποβρύχιο κόσμο σας με αυτό το εφέ χρώματος.
Τα ελεύθερα ρυθμιζόμενα κανάλια χρώματος επιτρέπουν επίσης τη συγκεκριμένη και ατομική ρύθμιση των μεμονωμένων ρυθμίσεων του φεγγαριού.
Η σταθερή σύνδεση WiFi επιτρέπει τον άνετο έλεγχο και προγραμματισμό του HeliaLux SmartControl από το κινητό σας τηλέφωνο, το tablet ή τον υπολογιστή σας.
Αποτέλεσμα εικόνας για Juwel HeliaLux Spectrum
Οι ταιριαστές διαχωριστές HeliaLux επιτρέπουν να ελέγχονται ταυτόχρονα από ένα HeliaLux SmartControl έως δύο LEDs HeliaLux ή δύο φώτα HeliaLux Spectrum.

Έλεγχος χρώματος
Γρήγορα και εύκολα ορίστε την επιθυμητή διάθεσή σας φωτισμού ελέγχοντας μεμονωμένα τα ξεχωριστά κανάλια χρώματος των μονάδων φωτισμού HeliaLux. Το HeliaLux Spectrum καθιστά διαθέσιμα τα κανάλια χρώματος λευκά, κόκκινα, πράσινα και μπλε χρώματα. Το LED HeliaLux, από την άλλη πλευρά, επιτρέπει να ελέγχονται τα κανάλια χρώματος λευκό και μπλε.

Έλεγχος ημέρας
Ατομικές καθημερινές ρουτίνες εξ ολοκλήρου σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Οι δεκαέξι ρυθμιζόμενες φάσεις φωτός σας επιτρέπουν όχι μόνο να ρυθμίζετε τις ώρες για την αυγή, την ανατολή, το ηλιοβασίλεμα και το σούρουπο, αλλά και να προγραμματίζετε μεμονωμένα πρόσθετες αλλαγές φωτός κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι επίσης δυνατό να ορίσετε ένα διάλειμμα το μεσημέρι στην επιθυμητή ώρα της ημέρας και την ένταση του φωτός.
Τα ελεύθερα ρυθμιζόμενα κανάλια χρώματος επιτρέπουν επίσης τη συγκεκριμένη και ατομική ρύθμιση των μεμονωμένων ρυθμίσεων του φεγγαριού.

Ευέλικτη εβδομάδα
Μνήμη για 8 προφίλ φωτισμού. Είναι δυνατό να ορίσετε ξεχωριστές καθημερινές ρουτίνες για κάθε ημέρα της εβδομάδας. Αφήστε τον ήλιο να ανέβει αργότερα το Σαββατοκύριακο, για παράδειγμα, συντομεύστε το διάλειμμα το μεσημέρι ή παρατείνετε το ηλιοβασίλεμα.


Ζωντανή προεπισκόπηση
Η λειτουργία LivePreview σάς επιτρέπει να βλέπετε την ένταση του φωτός που έχετε ρυθμίσει σε πραγματικό χρόνο ενώ δημιουργείτε τον προγραμματισμό για το ενυδρείο. Αυτή η λειτουργία καθιστά τη δημιουργία προφίλ φωτισμού ιδιαίτερα άνετη.

Plug 'n' Play
Προγραμματισμένη καθημερινή ρουτίνα, συμπεριλαμβανομένου του μεσημεριανού διαλείμματος, ώστε να μπορείτε γρήγορα να χρησιμοποιήσετε το HeliaLux SmartControl. Η γρήγορη και εύκολη ρύθμιση των εργοστασιακών φωτεινών προφίλ είναι πάντοτε δυνατή ανά πάσα στιγμή.

Προσομοίωση ημέρας
Γρήγορα και εύκολα προσομοιώνετε τη διάθεση φωτισμού που έχετε θέσει στο ενυδρείο σας οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μετακινήστε το ρυθμιστικό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας για να δείτε ποια θα είναι η κατάσταση του φωτός στην επιθυμητή στιγμή στο ενυδρείο.

Έλεγχος WiFi
Έλεγχος ασύρματου φωτισμού από όλες τις τελικές συσκευές με δυνατότητα WiFi. Δεν είναι απαραίτητη η εφαρμογή. Απλά χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο Διαδίκτυο για να ελέγξετε απευθείας τις μονάδες φωτισμού HeliaLux.

Λειτουργία σέρβις
Δημιουργήστε τις βέλτιστες συνθήκες για την εκτέλεση εργασιών συντήρησης στο ενυδρείο σας. Ενεργοποιήστε απευθείας τη λειτουργία συντήρησης ενυδρείου χρησιμοποιώντας το κουμπί ελέγχου στο Έλεγχο Ελέγχου HeliaLux. Το HeliaLux θα ανάβει σε 100% φωτεινότητα ώστε να μπορείτε να εργάζεστε άνετα στο ενυδρείο.

Εύκολη ενημέρωση
Είναι δυνατή η αυτόματη ενημέρωση του συστήματος μέσω μιας υπάρχουσας σύνδεσης στο Internet. Οι ενημερώσεις του συστήματος συμβάλλουν στη διατήρηση του συστήματος σταθερές και στην παροχή νέων λειτουργιών.

Προαιρετικός
HeliaLux Splitter LED / Spectrum
Ο προαιρετικός διαχωριστής επιτρέπει τη χρήση έως και δύο λαμπτήρων HeliaLux με ένα HeliaLux SmartControl.

Αποτέλεσμα εικόνας για juwel rio 180 led

The most popular JUWEL aquarium: JUWEL RIO 180 LED

The RIO 180 LED combines the classic rectangular shape with the latest equipment. With its compact surface of 101 x 41 cm and classic rectangular design, the RIO 180 LED will fit perfectly into any design scheme.
Its safety base frame ensures especially safe positioning and allows you to set up your aquarium easily, with no need for special supports.
Painstaking workmanship from Germany, top-quality materials and perfectly tuned technology guarantee the very best quality and safety, meaning a long service life for your RIO 180 LED.
 Αποτέλεσμα εικόνας για juwel rio 180 led

Choose from black, dark wood, light wood and white.

 

 

MultiLux LED / Lighting

Brilliant luminosity and excellent plant growth are what you get with the state-of-the-art Multilux LED lighting technology from JUWEL. The replaceable 895 mm DAY and NATURE LED tubes create an optimum light spectrum, while saving up to 50% of energy in comparison to T5 at the same time.
The MultiLux LED lighting system for the RIO 180 LED means that you can work on your aquarium in comfort, even when the lighting is switched on.
The ultrasound-sealed light unit is 100 percent waterproof and fulfils the stringent European safety standards.

 

 
 

Proven a million times over: Bioflow M / Filter System

For optimum filtering, the RIO 180 LED is fitted with a high-performance Bioflow M. This internal filter combines efficiency with safety and forms the centrepiece of any JUWEL aquarium. It works on the principle that "The water should stay in the aquarium!" and is the safest way of filtering an aquarium. The Bioflow M comes fitted with five high-performance filter media and a quiet yet powerful Eccoflow 600 circulation pump.

AquaHeat 200 W / Automatic-Heater

The 200 Watt JUWEL adjustable heater, which is perfectly embedded in the water circulation in the Bioflow M filter system, ensures the right temperature in the RIO 180 LED.
Because it uses top-quality silver contacts and shock-proof borosilicate glass, JUWEL adjustable heaters meet the highest standards in both function and safety and, as you would expect, are TÜV/GS certified.

 
 

A perfect match: the base cabinet

With the matching base cabinet, your aquarium will stand safely on solid ground. The two of them also make the perfect pair from a visual point of view, as the base cabinet is available in the same colour as the aquarium. Easy to assemble with generous storage space for accessories and equipment, they also leave nothing to be desired from a practical point of view.

In fact, all that is left for you to do is simply to enjoy your beautiful style accessory every day!

 

03 Technical data

Rio 180 LED

 
 
Product Code 04350 / 04450 / 04750 / 04850
Product Rio 180 LED
Available Decor
 •  
 •  
 •  
Measurements 101 x 41 x 50 cm
Weight 29,50 kg
Litres ca. 180 Litres
 

All Inclusive: OΛΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONΤΑΙ

 • MultiLux LED 100, 2x895 mm

   
  Product Code 46510
  Product MultiLux LED 100 cm – 2x895 mm
  Length 993 mm
  Power 1x895 mm DAY & 1x895 mm NATURE
  Kelvin 9000/6500
  Lumen -
 • Eccoflow Impeller-Set 600

   
  Produkt Code 85093
  Product Juwel Eccoflow Impeller-Set 600
  Cable lenth 320 mm
 • Pump Eccoflow 600

   
  Product Code 85754
  Product Pump Juwel ECCOFLOW 600 l/h Int.
  Pump Power l/h 600 l/h
  Energy Consumption W 7 Watt
  Cable Length 238 cm
 • Bioflow Filter M - Filter System

   
  Product Code 87050
  Product Bioflow Filter M – Filter System
  Measurements 15,5 x 10,2 x 41,7 cm
  Suitable for: Aquariums < 300 l, Height < 42,5 cm
  Filter Volume 3,5 Litres
  Filter Media Poly Pad M, Carbon Sponge M, Nitrax M, Sponge Fine M
     
  incl. Pump  
  Product Code 85754
  Product Pump Juwel ECCOFLOW 600 l/h Int.
  Pump Power l/h 600 l/h
  Energy Consumption W 7 Watt
  Cable Lenth 238 cm
 • AquaHeat 200 - Automatic-Heater

   
  Product Code 85610
  Product AquaHeat 200 – Automatic-Heater 200 Watt
  Tasted for safety TÜV, GS
  Length 300 mm
  Power 200 Watt
  Cable Length 245 cm
  Material Borosilicate glass (safety glass)
  Thermostat control 20 – 30 °C
  Diameter 25 mm
 

lnclude: ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 • SBX Rio 180

   
  Product Code 50113 / 50114 / 50117 / 50118
  Product Cabinet SBX Rio 180
  Available Decor
  •  
  •  
  •  
  Measurements 101 x 41 x 73 cm
  Weight 28,5 kg
  Max. load 500 kg

   

  Optional: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ

04 JUWEL HELIALUX SPECTRUM LED HeliaLux Spectrum
The HeliaLux Spectrum is a high-performance LED light unit for your JUWEL aquarium. State-of-the-art, specially developed SMD LEDs with maximum performance have been used to ensure optimum plant growth, render brilliant colours and promote the vitality of your underwater world.

The HeliaLux Spectrum is a high-performance LED light unit with a full spectrum. The state-of-the-art, specially developed SMD LEDs guarantee maximum light yield for optimum plant growth while simultaneously realising energy savings of around 50%. White LEDs illuminate your aquarium brilliantly, while red, blue and green LEDs create intense colours and maximum contrast in your underwater world. The perfectly coordinated colour range promotes the vitality of your fish and ensures optimum plant growth.
There are no limits to the design or control when LEDs are used in conjunction with the HeliaLux SmartControl.

Optional: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
HeliaLux Smart Control
For controlling the HeliaLux light units wirelessly with all WiFi-capable end devices.

The HeliaLux Spectrum is a high-performance LED light unit for your JUWEL aquarium. State-of-the-art, specially developed SMD LEDs with maximum performance have been used to ensure optimum plant growth, render brilliant colours and promote the vitality of your underwater world.

The HeliaLux Spectrum is a high-performance LED light unit with a full spectrum. The state-of-the-art, specially developed SMD LEDs guarantee maximum light yield for optimum plant growth while simultaneously realising energy savings of around 50%. White LEDs illuminate your aquarium brilliantly, while red, blue and green LEDs create intense colours and maximum contrast in your underwater world. The perfectly coordinated colour range promotes the vitality of your fish and ensures optimum plant growth.
There are no limits to the design or control when LEDs are used in conjunction with the HeliaLux SmartControl.

CombiLight
The combination of white 9000 K and 6500 K LEDs ensures ideal plant growth in your JUWEL aquarium.

ColourLight
Special red, green and blue full-spectrum LEDs have been employed in the HeliaLux Spectrum to create intense colours and maximum contrast.

HeatControl
Specially developed aluminium honeycombs guarantee optimum heat dissipation to ensure that you'll get the most out of the SMD-LEDs for a long time to come.

AntiScratch
Scratch-resistant safety glass has been used to ensure that you will get the most out of your HeliaLux Spectrum light unit for a long time to come.

EasyFit
Suitable for all JUWEL aquariums with a permanently installed top frame. Such as RIO, LIDO, VISION and TRIGON. HeliaLux UniversalFit also allows the HeliaLux Spectrum to be used on aquariums by other manufacturers.

Αποτέλεσμα εικόνας για juwel aquarium logo

Χαρακτηριστικά

Brand:
Juwel