ΑΠΟΧΛΩΡΙΟΤΙΚΟ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΨΑΡΙΩΝ HS AQUA WATER PROCELL 350 ML FOR 1400 L

Αμεση παραλαβή
9,70 
Αμεση παραλαβή
0031402
+

Περιγραφή

HS Procell (ΑΠΟΧΛΩΡΙΟΤΙΚΟ-ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΝΕΡΟΥ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΨΑΡΙΩΝ). Το HS Procell είναι μια προετοιμασία που καθιστά το φρέσκο ύδωρ βρυσών κατάλληλο για τη χρήση στα τροπικά και θαλάσσια διακοσμητικά ενυδρεία ψαριών, καθώς και λίμνες ψαριών.

Οι επιχειρήσεις ύδατος μεταχειρίζονται συχνά το ύδωρ βρυσών με το χλώριο. Το χλώριο είναι ένα επιθετικό υλικό που μπορεί να βλάψει τα βράγχια και το ευαίσθητο βλεννώδες δέρμα των ψαριών. Η χρήση του HS Procell καθιστά το χλώριο αβλαβές.

Το HS Procell δεσμεύει επίσης τα βαριά μέταλλα από το ύδωρ βρυσών αποτρέποντας έτσι τη δηλητηρίαση. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς το βλεννώδες δέρμα μπορεί να υποστεί βλάβες και μικροεκδορές, και αυτό αυξάνει τη δυνατότητα των μολύνσεων. Το τριπλό συστατικό με aloe vera στο HS Procell προστατεύει τα ψάρια σε τέτοιες περιπτώσεις με τη δημιουργία ενός πρόσθετου βλεννώδους στρώματος στο δέρμα τους. Αυτό προσφέρει μια καλύτερη αντίσταση ενάντια στις αλλαγές στη σύνθεση ύδατος καθώς επίσης και τις κλιτικές ασθένειες. Το HS Procell αποτρέπει την πίεση στις αλλαγές μεταφορών, συντήρησης και ύδατος

Ένδειξη: Το HS Procell μπορεί εξαίσια να εφαρμοστεί στο νέο ύδωρ, τις αλλαγές ύδατος, τις μεταφορές, τα intoxications και την πίεση με τα  ψάρια. Σε περίπτωση δηλητηρίασης σας συμβουλεύουμε  να αλλάξετε μέρος του ύδατος πριν από την επεξεργασία. Σε περίπτωση υπερβολικής δόσης των προετοιμασιών HS χαλκού το HS Procell μπορεί να εφαρμοστεί προκειμένου να αντιδραστεί η υπερβολική δόση.

Σε περίπτωση αμμωνίου - και νιτρώδους άλατος η δηλητηρίαση, αυτό που είναι απαραίτητo να εγκαταστήσετε μια καλή συσκευή αερισμού πριν από τη χορήγηση της δόσης του HS Procell. Τελικά το HS Procell μπορεί να προστεθεί στο ύδωρ μεταφορών προκειμένου να αποτραπούν οι ζημίες του βλεννώδους δέρματος.

Αντένδειξη: Μην συνδυάστε το HS Procell με το HS Cupracell ενάντια στα filamentous άλγη. Το HS Procell μειώνει την επίδραση αυτών των προϊόντων. Μην συνδυάστε το HS Procell με τις προετοιμασίες που περιέχουν το χαλκό δεδομένου ότι θα εκμηδενίσει την επίδρασή τους. Σας ωθούμε για να μην χρησιμοποιήσετε το HS Macro Mineral Marin στο αλμυρό ύδωρ ταυτόχρονα με το HS Procell δεδομένου ότι μέρος των μακρο στοιχείων από το HS Macro Mineral Marin θα αδρανοποιηθεί.

Δόση: Τυποποιημένες δόσεις: 10 ml. ανά 40 λίτρα γλυκού ύδατος σε ενυδρεία και λίμνες. Στα θαλασσινά ενυδρεία με τους πρωτεϊνικούς αποβουτυρωτές πρέπει να επαναλάβετε τη δόση μετά από 24 ώρες. Σε περίπτωση μερικών αλλαγών ύδατος HS Procell πρέπει μόνο να προστεθεί στο νέο ύδωρ. Σε περίπτωση πλήρους αλλαγής ύδατος πρέπει να διπλασιάσετε τη δόση.

Δόση σε περίπτωση οξείας δηλητηρίασης: Η καθημερινή δόση 5 μιλ. ανά 40 λίτρα του ύδατος που υπολογίζεται δόση μέχρι το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί.

Δόση με το ύδωρ μεταφορών: 1 μιλ. ανά λίτρο του ύδατος μεταφορών. Προειδοποίηση: Μην χρησιμοποιήστε το HS Procell σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα των οποίων η συνδυασμένη επίδραση είναι άγνωστη. Σε περίπτωση αμφιβολίας για το συνδυασμό αυτού του προϊόντος με άλλες προετοιμασίες από τη σειρά προϊόντων HS σας ωθούμε να συμβουλευθείτε τον τοπικό έμπορό σας. Με τη χρησιμοποίηση του HS Procell η παραγωγή αφρού του ύδατος μπορεί να αυξηθεί. Στο αλμυρό ύδωρ πρέπει να ρυθμίσετε τον πρωτεϊνικό αποβουτυρωτή σας αναλόγως.  Φύλαξη μακριά από την προσιτότητα των παιδιών σε μια δροσερή και ξηρά θέση.

Συσκευασίες: 150 μιλ. για μέγιστα 600 λίτρα ύδατος ανάλογα με την εφαρμογή. 350 μιλ. για μέγιστα 1.400 λίτρα ύδατος ανάλογα με την εφαρμογή. 2500 μιλ. για μέγιστα 10.000 λίτρα ύδατος ανάλογα με την εφαρμογή.

HS aqua Procell is a water additive that transforms aggressive tap water into water suitable for tropical fish. It protects fishes' sensitive mucus layer and binds chlorine and heavy metals.

Χαρακτηριστικά

Brand:
HS Aqua