ΦΙΛΤΡΩΝ ΒΥΘΟΥ ΚΙΤ ΠΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ EHEIM BOTTOM CIRCULATOR CIRCULATION SYSTEM 3540

Παράδοση 4 - 10 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 74,95 
61,50 
Κερδίζετε : 13,45 € (18%)
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
3540000
+

Περιγραφή

Φίλτρα βυθού συναρμολογούμενα πλακάκια. Αρχή αντίστροφης ροής.
Το καθαρισμένο νερό παραλαμβάνεται από τον πάτο του δαπέδου και τα πλωτά σωματίδια ρύπων στη συνέχεια λαμβάνονται στην περιοχή αναρρόφησης του φίλτρου.

Το φίλτρο υποβάθρου EHEIM αναγκάζει ένα ελαφρύ ρεύμα νερού να ανέβει από τα άνω χαλίκια προς τα κάτω. Ως αποτέλεσμα, τα βακτήρια που απαιτούν οξυγόνο, τα οποία επεξεργάζονται όλα τα οργανικά απόβλητα σε βιολογικώς ακίνδυνες ουσίες, εγκαθίστανται εκεί. Το χαλίκι πυθμένα δεν θα είναι πλέον φραγμένο και, επιπλέον, ενεργώντας ως επιπλέον βιολογικό φίλτρο, ενθαρρύνει επίσης την πλούσια ανάπτυξη των φυτών.

Η αρχή της ροής είναι κατάλληλη για όλα τα ενυδρεία φρέσκου και θαλάσσιου νερού, ιδιαίτερα για φυτικά ενυδρεία.

Το φίλτρο βυθού δεν είναι σχεδιασμένο να χρησιμοποιείται όταν κρατάτε ψάρια που αναδεύουν τον βυθό πολύ (πχ μεγάλες κιχλίδες κλπ).

Λόγω της υψηλής αποτελεσματικότητας, το φίλτρο βυθού θα πρέπει να απενεργοποιείται όταν χρησιμοποιείται φάρμακο.

Το βασικό σετ περιλαμβάνει 24 πλάκες 9x9 εκ. εκάστη. Αυτό αρκεί για ένα ενυδρείο με 80x35 εκ. Το σύνολο επέκτασης 3545 πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγαλύτερα ενυδρεία.

EHEIM φίλτρα βυθού
Δύο διαφορετικά φίλτρα βυθού, τα οποία λειτουργούν είτε με την αρχή της αντίστροφης ροής είτε με την αρχή αναρρόφησης.
Αρχή αντίστροφης ροής:
Το φιλτραρισμένο νερό αναρροφάται μέσα από το δάπεδο του χαλικιού και τα πλωτά σωματίδια της βρωμιάς έλκονται έπειτα στην περιοχή εισόδου του φίλτρου.
Αρχή αναρρόφησης:
Η αρχή αναρρόφησης λειτουργεί αντίστροφα, λειτουργεί σαν πρόσθετο φίλτρο. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ενυδρεία αλμυρού νερού και δεξαμενές χωρίς φυτά

Χαρακτηριστικά

Brand:
Eheim