11. Τρόποι Πληρωμής

11,1. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας: 

 Το ηλεκτρονικό κατάστημα της «AquaClubDesign» δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners.

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις 500 μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Σε κάθε περίπτωση οι χιλιάδες επισκέπτες και η λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος μας από το 2006 εγγυώνται την ασφάλεια των συναλλαγών σας.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας.

11,2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο κατάστημα της «AquaClubDesign»:

Κάντε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα της «AquaClubDesign» (για Αθήνα ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες για τα διαθέσιμα προιόντα, ενώ για κατασκευές ενυδρείων και είδη που δεν διαθέτουμε σε μόνιμο στοκ ο χρόνος παράδοσης είναι εντός 10-15 ημερών).

11,3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο λογαριασμό της Τράπεζας που συνεργαζόμαστε (ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ):

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR7101720270005027086093981

(BIC: PIRBGRAA)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: KAΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΙΩΑΝΝΗ

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο info@aquaclubdesign.com 

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

11,4. Αγορά με Αντικαταβολή:

Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα και να πληρώσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας στον κούριερ με αντικαταβολή, δηλαδή με πληρωμή σε μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας. Το επιπλέον κόστος αντικαταβολής είναι 2€ ευρώ μαζί με τον ΦΠΑ.

 

 

12. Διαφορά μεταξύ τιμής καταστήματος και τιμής ηλεκτρονικού καταστήματος

12,1. Η πολιτική των τιμών των προϊόντων της «AquaClubDesign» είναι ίδια σε όλα μας τα κανάλια διανομής της : κατάστημα, κατάλογοι, ηλεκτρονικό κατάστημα. Ωστόσο σε επιλεγμένα προϊόντα δημιουργήσαμε τις ονομαζόμενες «Υπερπροσφορές», όπου η τιμή τους στο ηλεκτρονικό κατάστημα διαφέρει από τα υπόλοιπα κανάλια διανομής και ισχύει μόνο για αγορές μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος.

12,2. Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχειών και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων. Για το λογο αυτό σάς συνιστούμε και στις περιπτώσεις «Υπερπροσφορών», πριν από κάθε πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελία σας να επικοινωνείτε για επιβεβαίωση της τιμής αυτής με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-8841265 ή ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.