8. Αγορά Προιόντων

8,1. Στα ράφια του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να βρείτε περίπου 20,000 προϊόντα για ενυδρεία, τερράρια , λίμνες, σιντριβάνια, πισίνες και ιχθυοκαλλιέργειες.

8,2. Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση σας, έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε 9 κεντρικές κατηγορίες. Κάθε κατηγορία έχει και ένα δέντρο υποκατηγοριών, που εμφανίζεται στην αριστερή στήλη της οθόνης σας. Στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με ευκολία.

8,3. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

8,4. Στην περίπτωση που ψάχνετε για συγκεκριμένη εταιρεία, χρησιμοποιήστε τους «Προμηθευτές», και θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη εταιρεία της επιλογής σας.

8,5. H «AquaClubDesign-N.Σταλήμερος» κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά παρόλα αυτά δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές και χαρ/κά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλίσει, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος.

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210-8841265 ή μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου.

Επίσης σας συνιστούμε πριν προβείτε σε αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να επισκεφτείτε την ενότητα βοήθεια & όροι χρήσης και ειδικά την παράγραφο «Οδηγός Αγορών», οπού θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο αγοράς προϊόντων

 

9. Υπαναχώρηση / Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων

9,1. Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους

α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «AquaClubDesign» πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή και β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την «AquaClubDesign».

9,2. Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση σε κάθε περίπτωση και για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις, δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση-επισκευή προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν (να συμφωνεί το ΙΜΕΙ) και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ).

Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το Ηλεκτρονικό κατάστημα της «AquaClubDesign-N.Σταλήμερος».

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

α) Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα η το κατάστημα μας στο 2108841265 και 6946414824,

β) Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκετε ανέπαφο στην συσκευασία του.

γ) Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

9,3. Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η «AquaClubDesign-N.Σταλήμερος» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

9,35. Σε περίπτωση αγοράς λαμπτήρων ενυδρείου ή λαμπτήρων υπεριώδους ακτινοβολίας ή και γενικότερα όλων των λαμπτήρων, τότε η «AquaClubDesign-N.Σταλήμερος» δύναται να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και την αντικατάσταση.

9,4. Σε περίπτωση κατασκευής εμπορευμάτων όπως ειδικές διαστάσεις ενυδρείων επί παραγγελία του πελάτη, ειδικών διαστάσεων επί παραγγελία φίλτρα, κλπ τότε η «AquaClubDesign» δεν δύναται να αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

9,5. Σε περίπτωση που αφορά ζωντανά εμπορεύματα (ψάρια-κορράλια,κλπ) μπορούν να επιστραφούν κατόπιν ειδικής συννενόησης με αποζημίωση του 50% της αγοράς τους σε άλλα ψάρια και όχι επιστροφή χρημάτων, εφόσον αυτό γίνει εντός 24ώρου από την παραλαβή τους και τα ψάρια είναι σε καλή κατάσταση όπως εστάλθησαν.

9,6. Σε περίπτωση επιστροφής εμπορευμάτων με υπαιτιότητα και επιλογή του πελάτη, τα τυχόν έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.

 

10. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :

Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας της παραγγελιάς μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Ακύρωση» που βρίσκεται κάτω αριστερά στην οθόνη σας. Κάνοντας «κλικ» σε αυτό διακόπτεται αυτόματα η διαδικασία παραγγελιάς.

Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν μπορείτε να καλέστε το 210-8841265 και ένας συνεργάτης μας θα αναλάβει την ακύρωσή της παραγγελιάς σας.

Μετά την παραλαβή του προϊόντος, καλέστε μας στο 210-8841265 ή επικοινωνήστε μέσω της φόρμας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του δικτυακού τόπου, εξηγώντας το λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της παραγγελιάς. Ένας συνεργάτης μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα και θα σας ενημερώσει για όλες τις επιλογές σας.