ΖΩΝΤΑΝΑ ΨΑΡΙΑ ΚΙΧΛΙΔΑ ΒΕΝΟΥΣΤΟΥΣ African Malawi Cichlid Nimbochromis venustus 4-5 cm

Αμεση παραλαβή

παράδοση μέσα σε 2 ώρες

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Παραγγελίες που περιέχουν Ζωντανά Ψάρια ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή, παρά μόνο μέσω προ-πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση. Ελάχιστο ποσό παραγγελίας 15€

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 5,00 
4,00 
Κερδίζετε : 1,00 € (20%)
Αμεση παραλαβή
ZZFSU-7290933s
+

Περιγραφή

Το Cichlid Venustus (που σημαίνει εκλεπτυσμένο ή κομψό) είναι μια μεγάλη κιχλίδα με το αρσενικό να έχει ένα μπλε πρόσωπο με κίτρινα σημάδια στο κεφάλι και το ραχιαίο πτερύγιο. Το θηλυκό είναι λιγότερο χρωματιστό με ασημένιο φόντο πίσω από ένα σκοτεινό σκούρο μοτίβο.
Το Cichlid Venustus απαιτεί ένα μεγάλο ενυδρείο με πολλές σπηλιές, κρησφύγετα και μέρη για την ίδρυση εδαφών. Η ιδανική εγκατάσταση ενυδρείου θα αποτελείται από πολλά κομμάτια στοιβαγμένου βράχου με ένα αμμώδες υπόστρωμα με βάση το αραγωνίτη που απαιτείται για να διατηρηθεί το απαραίτητο υψηλό pH και αλκαλικότητα. Αυτές οι κιχλίδες είναι πολύ ευαίσθητες σε επίπεδα νιτρικών και επομένως απαιτούνται τακτικές αλλαγές νερού για τη βέλτιστη υγεία τους.

Το θηλυκό θα αναπαράγει σε ένα επίπεδο βράχο και θα πάρει τα μη γονιμοποιημένα αυγά στο στόμα της και θα ακολουθήσει στενά πίσω από το αρσενικό έως ότου απελευθερώσει το σπέρμα για να γονιμοποιήσει τα αυγά. Το θηλυκό θα επωάσει έπειτα τα αυγά για περίπου τρεις εβδομάδες πριν απελευθερώσει το τηγάνι. Το τηγάνι μπορεί στη συνέχεια να τροφοδοτηθεί πρόσφατα εκκολαφθείσα γαρίδα άλμης, δαφνία ή θρυμματισμένο φαγητό.

Το Cichlid Venustus χρειάζεται κρεατικά τρόφιμα όπως γαρίδες άλμης, αιματόζωα, μικρά ψάρια, καθώς και ένα ποιοτικό νιφάδες ή τρόφιμα σφαιριδίων που περιέχουν φυτική ύλη.

 

Χαρακτηριστικά

Brand:
Ruinemans Aquarium