ΖΩΝΤΑΝΑ ΨΑΡΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ African Malawi Cichlid Mbuna Melanochromis auratus 6.0 cm

Αμεση παραλαβή

παράδοση μέσα σε 2 ώρες

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
Παραγγελίες που περιέχουν Ζωντανά Ψάρια ΔΕΝ αποστέλλονται με αντικαταβολή, παρά μόνο μέσω προ-πληρωμής με πιστωτική/χρεωστική Κάρτα ή Τραπεζική Κατάθεση. Ελάχιστο ποσό αξίας ψαριών 15€

10,00 
Αμεση παραλαβή
ZZFSU-7902034mb
+

Περιγραφή

Το Electric Blue Johanni Melanochromis johannii (παλαιότερα Pseudotropheus johannii) είναι μια πραγματική ομορφιά που προσφέρει pizzazz στο ενυδρείο των αφρικανικών κιχλίδων. Ο χρωματισμός τόσο του αρσενικού όσο και του θηλυκού είναι πολύ ελκυστικός και μοιάζουν σχεδόν με δύο ξεχωριστά είδη. Το αρσενικό έχει ένα λαμπρό μπλε σώμα με πιο σκούρες μπλε ρίγες, αλλά τα σκούρα χρώματα «αιμορραγούν» στο πιο ανοιχτό μπλε δημιουργώντας ένα εφέ σκακιέρας. Το θηλυκό και τα νεαρά είναι ένα έντονο κίτρινο-πορτοκαλί.

Αυτό το ψάρι ανήκει σε μια ομάδα που ονομάζεται κιχλίδες Mbuna. Αυτή η ομάδα έχει 13 γένη πολύ ενεργών και επιθετικών προσωπικοτήτων των κιχλίδων Mbuna. Το όνομα Mbuna προέρχεται από τους κατοίκους της Τόνγκα του Μαλάουι και σημαίνει «βραχοψαρο» ή «βράχος». Αυτό το όνομα περιγράφει εύστοχα το βραχώδες περιβάλλον στο οποίο ζουν αυτά τα ψάρια σε αντίθεση με το να είναι κολυμβητές ανοιχτού νερού όπως οι κιχλίδες Utaka και άλλα «τυχαία».

  • Temperature: 73.0 to 82.0° F (22.8 to 27.8° C)
  • Range ph: 7.7-8.6
  • Hardness Range: 6 - 10 dGH
  • Brackish: Sometimes - Salt is not found in their natural environment

 

 

Χαρακτηριστικά

Brand:
Ruinemans Aquarium