ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΩΤΑ LED AQUATLANTIS AQUARIUM VOLGA 450 ANTHRACITE HG-095 152,5x52,5x67,6cm 450 L

Παράδοση 4 - 10 ημέρες
Τιμή Τιμοκαταλόγου: 929,80 
699,00 
Κερδίζετε : 230,80 € (25%)
Παράδοση 4 - 10 ημέρες
0004824S-095
+

Video

Περιγραφή

Aquatlantis aquarium Volga

Το Volga είναι η πιο πρόσφατη σειρά Aquatlantis, με διαφορετικά μοντέλα 5 διαστάσεων, που διανέμονται μεταξύ 3 ελκυστικών χρωμάτων. Όλα τα μοντέλα Volga διαθέτουν ντουλάπια ξύλινα με πόρτες και είναι εξοπλισμένα με σύστημα φωτισμού EASY LED 2.0

Aquatlantis aquarium VOLGA 450

Κουραστήκατε από άδειους χώρους; Εδώ είναι η λύση ενυδρείου που συνδυάζει τη λειτουργικότητα με τον αποκλειστικό σχεδιασμό και τα ευγενή υλικά, κατάλληλα για τους πιο απαιτητικούς αλλά και τους πιο χαλαρούς.
Μινιμαλιστικός και μοντέρνος σχεδιασμός σε προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας που ταιριάζει με ένα σύγχρονο ξύλινο ντουλάπι με απαλές γραμμές.
Επιλέξτε το αγαπημένο σας ενυδρείο από πέντε μεγέθη και τρία διαφορετικά χρώματα.
Με το σύστημα BIOBOX® που περιλαμβάνει αντλία νερού, θέρμανση και αποτελεσματικά μέσα φίλτρου και διπλό σύστημα φωτισμού EASY LED 2.0.

Διατίθεται σε μαύρο, λευκό και ανθρακίΠροδιαγραφές:
Διαστάσεις: 152,5x52,7x67,6 cm
Όγκος: 508 L
Χωρητικότητα: 450 L

Συμπεριλαμβανομένου:
Φωτισμός: EASY LED 2.0, 2x26W
Φιλτράρισμα: Biobox 3
Θέρμανση: θερμαντήρας 300W
Bάση/έπιπλο: με 3 πόρτες

ΕΥΚΟΛΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
Τα πτυσσόμενα καλύμματα καλύμματος πάνω από το ενυδρείο είναι εντελώς αφαιρούμενα.

Το καπάκι αυτού του ενυδρείου περιλαμβάνει ένα μικρό άνοιγμα για να διευκολύνει τη διατροφή των ψαριών.

x2 τεμ EASY LED 2.0 σύστημα φωτισμού (συμπεριλαμβάνεται)
EASY φωτισμός LED με δομή αλουμινίου για μεγαλύτερη αντοχή και ασφάλεια. Η τεχνολογία LED εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα του εκπεμπόμενου φωτός λόγω της υψηλής ισχύος του και η χαμηλή τάση το καθιστά ασφαλέστερο. Επιτρέπει επίσης πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον φωτισμό. Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα προσφέρουν τα ψάρια και φυτά πολλά οφέλη για την ανάπτυξη και την ευημερία τους.

Έξυπνος ελεγκτής Luminus - Smart LED Controller (δεν περιλαμβάνεται)
Αυτός ο έξυπνος ελεγκτής Luminus - Smart LED Controller επιτρέπει τον έλεγχο όλων των παραμέτρων ανεξάρτητα και σύμφωνα με τις επιθυμίες του χρήστη. Διαθέτει δύο ανεξάρτητα κανάλια με τέσσερα φωτεινά διαστήματα το καθένα, επιτρέποντας τη δημιουργία του φως της ημέρας με το ηλιοβασίλεμα και το ηλιοβασίλεμα, ενεργοποιώντας και απενεργοποιώντας σταδιακά τις μονάδες φωτισμού.

Σύστημα φιλτραρίσματος BIOBOX®3 (συμπεριλαμβάνεται)
Το VOLGA 450 περιλαμβάνει, AQUATLANTIS ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ BIOBOX®3 - ροή 810 λ/ω

BIOBOX®3 Βιοφίλτρα εσωτερικά ενυδρείων BIOBOX®3 είναι ένα συμπαγές, το σύστημα εσωτερικού διήθησης. Είναι πολύ ισχυρό και πολύ αποδοτικό, λόγω της σύστημα EasyBox® φυσίγγια και έχει μια εξαιρετική ικανότητα για βιολογικές, μηχανικές και χημικές διήθηση. Με αυτό τον τρόπο, αφαιρεί τους ρύπους που υπάρχουν στο ακατέργαστο νερό, το οποίο μπορεί να είναι επιβλαβής για τα ψάρια και τα φυτά. Αυτό το φίλτρο είναι κατάλληλο για ενυδρεία μέχρι 500 λίτρα χωρητικότητα, περιλαμβάνει ένα EasyFlux® 900 αντλία νερού, υψηλής ισχύος, δύο θερμαντήρες EasyKlim® 300W και 5 Easybox® φυσίγγια φίλτρου, το μέγεθος L. Επιπλέον, η διατήρηση της BIOBOX®3 είναι εξαιρετικά απλή και ασφαλής.
Η αντλία νερού 9-watt EasyFlux® 900 λειτουργεί με μέγιστη ροή 810 L / h. Είναι εντελώς υποβρύχια και κατάλληλο τόσο για γλυκού και θαλασσινού νερού ενυδρεία. Η Easyflux® 900 αντλεί το νερό πολύ αποτελεσματικά, ανανεώνοντας το και αφήνοντάς το καθαρό και απαλλαγμένο από ακαθαρσίες.
Η θερμάστρα EasyKlim® 300W είναι 36,5 εκατοστά ύψος και είναι κατάλληλο για ενυδρεία με χωρητικότητα 200 έως 300 λίτρα. Περιλαμβάνει συσκευή ρύθμισης της θερμοκρασίας και ενδεικτική λυχνία λειτουργίας. Είναι πλήρως υποβρύχια και είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά. Η BIOBOX®3 περιλαμβάνει δύο θερμαντήρες EasyKlim® που θα εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία του νερού σε μεγαλύτερα ενυδρεία.
Η BIOBOX®3 περιλαμβάνει 6 EASYBOX ανταλλακτικά? μέγεθος L, που εργάζονται για τον καθαρισμό και τη συντήρηση του νερού του ενυδρείου. Το EASYBOX Fiber είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό ως προ-φίλτρο, συλλαμβάνοντας τα μικρότερα σωματίδια ρύπων. EASYBOX Χοντρό Αφρός επιφέρει έντονη διάσπαση των ρύπων, εξασφαλίζοντας καθαρό και καθαρό νερό. EASYBOX Aquaclay είναι ένα φυσικό προϊόν με μια πορώδη επιφάνεια που επιφέρει άριστες συνθήκες για τον αποικισμό των βακτηρίων EASYBOX ενεργού άνθρακα απομακρύνει τα οργανικά απόβλητα διαλύονται στο νερό, άσχημες οσμές και τοξίνες μέσω χημικής απορρόφησης. Η EASYBOX Πρόστιμο Foam είναι δομημένη για να λειτουργήσει ως ένα προ-φίλτρο, συλλαμβάνοντας το άχρηστο υλικό στο νερό. Όλα τα ανταλλακτικά Tecatlantis έχουν μια εξαιρετικά αποτελεσματική δράση του φίλτρου.

Αυτό το προϊόν περιλαμβάνει επίσης ένα κάλυμμα, για τον καθορισμό κλιπ, ένα σωλήνα αποστράγγισης, δύο στηρίγματα για τον θερμαντήρα και 6 βεντούζες για ασφαλή σύνδεση του φίλτρου στο γυαλί του ενυδρείου.
διαστάσεις του φίλτρου (L × W × H): 380 × 120 × 420 χιλιοστά
Αντλία Tecatlantis: EasyFlux® 900
Θερμάστρα Tecatlantis: 2x EasyKlim® 300W
Φυσίγγια Tecatlantis: 6 × EASYBOX L

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ 2 ΕΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ LED 2 ΕΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΣΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2 ΕΤΩΝ
ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αquatlantis

 

 

 

AQUATLANTIS CABINET 3WD VOLGA 450 (περιλαμβάνεται)

Το έπιπλο βάση ενυδρείου Aquatlantis Volga, κατάλληλο για όλα τα ενυδρεία 150x50, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.
Μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που δεν αφήνει τίποτα να είναι επιθυμητό, και επιπλέον προσφέρει επίσης μια ασφαλή βάση για το ενυδρείο σας.

Χρωματισμοί: Λευκό, Ανθρακί, Μαύρο
Διαστάσεις: 152,5 x 52,5 x 80,0 cm

 

Αποτέλεσμα εικόνας για aquatlantis splendid

 

Aquatlantis aquarium VOLGA 450

Tired of empty spaces? Here is the aquarium solution combines functionality with exclusive design and noble materials, suitable for the most demanding as well as the most relaxed.
Minimalist and modern design in a high-quality aluminum profile matching a contemporary wooden cabinet with soft lines.
Choose your favorite aquarium from five sizes and three different ones colors.
With BIOBOX® system including water pump, heating and effective filter media, and EASY LED 2.0 lighting system.

Available in black, white and anthracite

Specifications:
Dimensions: 152.5x52.5x80.0 cm
Volume: 508 L
Capacity: 450 L

Including:
Lighting: EASY LED 2.0, 2x 26W
Filtering: Biobox 3
Heating: 300W heater


AQUATLANTIS CABINET 3WD VOLGA 450 (included)
Aquarium Cabinet: 152.5 x 52.5 x 80.0 cm

The Aquatlantis new base cabinet Volga, suitable for all the aquariums 120x50, is a real eye-catcher.
Generous storage space that leaves nothing to be desired, and on top of that it also offers a secure stand for your aquarium.

Dimensions LxWxH: 152,5 x 52,5 x 80,0 cm
Available in Anthraciet-095, Black HG-076 and White HG-064.

Χαρακτηριστικά

Brand:
Aquatlantis